30 iul. 2015

5 lucruri despre cartea A Summer Like No Other

Hey, guys. :)

Astăzi am onoarea de a participa la lansarea unei cărticele care se anunță a fi o lectură scurtă și plăcută, și anume A Summer Like No Other de Elodie Nowodazkij. Cartea reprezintă o nuvelă din seria Broken Dreams, dar poate fi citită independent, ea detaliind povestea de dragoste a două personaje secundare.

Am primit o copie ebook a acestei cărți pentru recenzie de la autoare și sunt nerăbdătoare să o citesc. Dar până atunci, un mic preview. ^_^

Descrierea cărții(tradusă din limba engleză)— puteți citi descrierea originală, împreună cu mai multe informații despre carte, aici
Ea e surioara celui mai bun prieten al lui. El e cel mai mare fustangiu dintre toți.

Nu ar trebui să fie împreună. Dar vara aceasta, tentația e prea mare.

Plnurile Emiliei Moretti pentru vară sunt simple: să uite că prietenul cel mai bun al fratelui ei—Nick Grawsky—a existat vreodată. Ar trebui să fie ușor: El își petrece vara în Hamptons, adăugând fete în costume de baie minuscule pe lista lui de inimi frânte. Lor sigur nu le va spune că îi sunt ca surioarele mai mici. Vara asta, Emilia nu va mai sta trează gândindu-se la el. Are nevoie de mișcări impecabile de balet pentru a participa la spectacolul de anul viitor, și e în sfârșit pregătită să-și caute părinții naturali. Dar când Nick decide să rămână în oraș, planurile Emiliei se năruiesc cât ai face o piruetă. Poate e imboldul de care aveau nevoie pentru a fi împreună. Atât timp cât ea nu visează la un sfârșit fericit până la adânci bătrâneți. 

Nick s-a săturat să pretindă că e un tip fericit și amator de distracție. Tatăl său vrea să-și schimbe cariera din dansator profesionist în... avocat. Trebuie să dea tot ce e mai bun din el ca să-i demonstreze lui Tati că e destul de bun ca să reușească în industria dansului. Și nu a mai tânjit niciodată după o fată ca după Emilia. Ea e interzisă: Codul frăției cu Roberto interzice chiar și gândurile perverse pe care le are cu ea. În plus, el nu e bun de iubit. Are timp doar pentru aventuri, pentru fete care nu așteaptă multe de la el, pentru fete pe care nu vrea să le sărute de noapte bună. Știe că ar trebui să-i reziste, dar nu e sigur că vrea... 

Cel puțin pentru vara asta.

Va fi o vară de neuitat.


Buy it now :) (Special price of $0.99 ends on Sunday August 2nd) 



5 lucruri despre cartea A Summer Like No Other

1. Sora lui Elodie se numește Emilie. Numele personajului principal, Emilia, poate sau nu poate să fi fost influențat de acest fapt.

2. Fraza, “It’s nothing but a brief touch, a brief brush of our fingers, a brief hurricane of feelings.” a fost scrisă în colaborare cu soțul ei. L-a rugat să-i spună un cuvânt, el a zis „furtună”, ea l-a schimbat în „uragan”.

3. Elodie a creat coperta cărții A Summer Like No Other. 

4. A Summer Like No Other era să nu vadă niciodată lumina zilei. La început, erau doar câteva notițe menite să o ajute pe Elodie să scrie Always Second Best, dar personajele au vrut să-și spună povestea de vară. 

5. O mulțime de sărutări au fost adăugate în etapa de editare.


Despre autoare

Elodie Nowodazkij a crescut într-un mic sat din Franța, unde o puteai vedea mereu cu nasul într-o carte. La 19 ani s-a mutat în Statele Unite, unde a descoperit că nu-și va pierde niciodată accentul franțuzesc. Și-a luat licența în Limbi Moderne și Lingvistică, iar apoi a urmat un master pe specializarea Studii Culturale Germane și Studii Europene. Uneori scria povești în timpul orelor, fără ca profesorii să o vadă. Acum Elodie locuiește în Maryland, împreună cu soțul ei și câinele și pisica lor. Este de asemenea o fană înrăită a emoticoanelor. 


Giveaway din partea autoarei



Fiți pe fază! Urmează în curând o recenzie a acestei cărți. :)

2 comentarii:

  1. În primul rând, complimentele mele pentru noul aspect al blogului! E foarte frumos, foarte... Ralu!
    În ceea ce privește cartea, mi-a atras atenția în mod special numele seriei. Cartea în sine nu pare a fi chiar pe gustul meu, dar aștept recenzia ta.
    Lectură plăcută! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, mulțumesc, Bia! Misiune îndeplinită, cred. :D
      Nu am citit restul cărților, dar, din câte văd, seria nu pune atât de mult accent pe dragoste ca acest spin-off. Poate o să-ți placă.
      Lectură plăcută și ție! ^_^

      Ștergere